Ürünlerimiz
İŞLETMENİZDE KULLANACAĞINIZ SAĞLIKLI, GÜVENİLİR ÜRÜNLERİN YERİ BURADA
Dana Kıyma (Az Yağlı)
Et Bölümü | KOL KÜREK & GERDAN & DÖŞ |
Pişirme ve Kullanım Önerisi | KÖFTE IZGARA, SULU KÖFTE |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Dana Kıyma (Orta Yağlı)
Et Bölümü | DÖŞ & PENÇETA |
Pişirme ve Kullanım Önerisi | SULU YEMEKLER, BÖREKLER, LAHMACUNLUK |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Dana Kıyma (Yağsız)
Et Bölümü | KOL KÜREK & GERDAN |
Pişirme ve Kullanım Önerisi | HAMBURGER KÖFTE, PİDELER |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Dana Kuşbaşı
Et Bölümü | KOL KÜREK & BUT |
Pişirme ve Kullanım Önerisi | TAS KEBABI, ETLİ YEMEKLER, ETLİ PİDELER |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Dana Parça Et
Et Bölümü | İNCİK & GERDAN & KOL KÜREK |
Pişirme ve Kullanım Önerisi | HAŞLAMALIK, KAVURMALIK |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Dana Beşli Set
Et Bölümü | BUT |
Pişirme ve Kullanım Önerisi | DÖNERLİK, FIRIN BİFTEK, FIRIN YEMEKLERİ |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Dana Antrekot
Et Bölümü | ANTREKOT |
Pişirme ve Kullanım Önerisi | BİFTEK IZGARA |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Dana Kontrafile
Et Bölümü | KONTRAFİLE |
Pişirme ve Kullanım Önerisi | BİFTEK IZGARA |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Dana Bonfile
Et Bölümü | BONFİLE |
Pişirme ve Kullanım Önerisi | BONFİLE IZGARA, BİF STRANGONOF |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Dana Köfte
Et Bölümü | KOL KÜREK & GERDAN & DÖŞ |
Pişirme ve Kullanım Önerisi | KÖFTE IZGARA |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Dana Hamburger Köfte
Et Bölümü | KOL KÜREK & GERDAN & DÖŞ |
Pişirme ve Kullanım Önerisi | IZGARA |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Dana Kavram Yağı
Et Bölümü | SIRT & BUT |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |
Kuzu Kuyruk Yağı
Pişirme ve Kullanım Önerisi | DÖNERLİK, KEBAPLIK |
Saklama Koşulları | 0° İLE +4° ‘DE 10-15 GÜN ———- -18° ‘DE 12 AYDIR |