Ürünlerimiz

İŞLETMENİZDE KULLANACAĞINIZ SAĞLIKLI, GÜVENİLİR ÜRÜNLERİN YERİ BURADA

Dana Kıyma (Az Yağlı)
Et Bölümü KOL KÜREK & GERDAN & DÖŞ
Pişirme ve Kullanım Önerisi KÖFTE IZGARA, SULU KÖFTE
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Dana Kıyma (Orta Yağlı)

Et Bölümü DÖŞ & PENÇETA
Pişirme ve Kullanım Önerisi SULU YEMEKLER, BÖREKLER, LAHMACUNLUK
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Dana Kıyma (Yağsız)

Et Bölümü KOL KÜREK & GERDAN
Pişirme ve Kullanım Önerisi HAMBURGER KÖFTE, PİDELER
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Dana Kuşbaşı

Et Bölümü KOL KÜREK & BUT
Pişirme ve Kullanım Önerisi TAS KEBABI, ETLİ YEMEKLER, ETLİ PİDELER
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Dana Parça Et

Et Bölümü İNCİK & GERDAN & KOL KÜREK
Pişirme ve Kullanım Önerisi HAŞLAMALIK, KAVURMALIK
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Dana Beşli Set

Et Bölümü BUT
Pişirme ve Kullanım Önerisi DÖNERLİK, FIRIN BİFTEK, FIRIN YEMEKLERİ
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Dana Antrekot

Et Bölümü ANTREKOT
Pişirme ve Kullanım Önerisi BİFTEK IZGARA
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Dana Kontrafile

Et Bölümü KONTRAFİLE
Pişirme ve Kullanım Önerisi BİFTEK IZGARA
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Dana Bonfile

Et Bölümü BONFİLE
Pişirme ve Kullanım Önerisi BONFİLE IZGARA, BİF STRANGONOF
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Dana Köfte

Et Bölümü KOL KÜREK & GERDAN & DÖŞ
Pişirme ve Kullanım Önerisi KÖFTE IZGARA
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Dana Hamburger Köfte

Et Bölümü KOL KÜREK & GERDAN & DÖŞ
Pişirme ve Kullanım Önerisi IZGARA
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Dana Kavram Yağı

Et Bölümü SIRT & BUT
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR

Kuzu Kuyruk Yağı

Pişirme ve Kullanım Önerisi DÖNERLİK, KEBAPLIK
Saklama Koşulları 0° İLE +4° ‘DE
10-15 GÜN
———-
-18° ‘DE
12 AYDIR
Copyright © 2020. All rights reserved | Powered by IU Graphic